Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко проігнорував допит в ГПУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко проігнорував допит в ГПУ

Адвокати також не з'явилися в ГПУ

19 листопада 2019, 12:36 comments1528
Поділіться публікацією:
Порошенко проігнорував допит в ГПУ

Колишній президент, народний депутат від "Європейської Солідарності" Петро Порошенко сьогодні, 19 листопада, не прийшов на допит в головну військову прокуратуру Генеральної прокуратури, передає УНІАН.

Допит в рамках розслідування справи про Іловайський котел мав початися о 10:00.  Ексглава держави проходить по даній кримінальній справі свідком. Допит у військовій прокуратурі проігнорували і адвокати колишнього президента.

Зазначимо, головна військова прокуратура проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами планування, підготовки, розв'язування та ведення керівництвом Росії агресивної війни проти України з метою зміни меж території і державного кордону, а також вчинення інших злочинів, які призвели до загибелі людей, тимчасової окупації частини території України та інших тяжких наслідків.

Як повідомляв сайт "Коментарі". 11 листопада Петро Порошенко не прийшов на допит в Держбюро розслідувань. Він проходить свідком у кримінальній справі про можливу втрату комп'ютерних серверів з ситуаційної кімнати Адміністрації президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!