Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський обговорив саміт "нормандської четвірки" з Маасом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський обговорив саміт "нормандської четвірки" з Маасом

Саміт "нормандської четвірки" повинен відкрити шлях до миру на Донбасі

19 листопада 2019, 21:47 comments2249
Поділіться публікацією:
Зеленський обговорив саміт "нормандської четвірки" з Маасом

Президент України Володимир Зеленський обговорив проведення саміту "нормандської четвірки" з главою Міністерства закордонних справ Німеччини Хайко Маасом. Повідомляється, що зустріч відбулася у вівторок, 19 листопада, в Києві. Про це повідомляє пресс-служба Офісу президента.

Повідомляється, що Зеленський поінформував німецького чиновника про ситуацію з безпекою на Донбасі, а також висловив сподівання, що запланована на 9 грудня зустріч в нормандської форматі відкриє шлях до мирного врегулювання конфлікту.

Нагадаємо, зустріч в нормандському форматі відбудеться 9 грудня в Парижі. Це буде перший саміт "нормандської четвірки" з 2016 року.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", телефонна розмова Зеленського і Макрона: про що домовилися президенти. Макрон і Зеленський під час розмови обговорювали проведення саміту в "нормандському форматі", який, як відомо, відбудеться 9 грудня в Парижі. Макрон наголосив, що Україна виконала всі необхідні умови для того, аби саміт відбувся. У прес-службі додали, що лідери скоординували підготовку "змістовного наповнення зустрічі" на найвищому рівні.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!