Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук - це ключова людина ОПЗЖ, - Рабінович
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук - це ключова людина ОПЗЖ, - Рабінович

За словами співголови фракції ОПЗЖ Вадима Рабіновича, українська влада повинна безпосередньо поговорити з Медведчуком, а не слухати "доноси"

20 листопада 2019, 15:34 comments1956
Поділіться публікацією:
Медведчук - це ключова людина ОПЗЖ, - Рабінович

Співголова фракції "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабинович заявив, що його політсила не може обійтися без народного депутата України IX скликання, голови Політради партії ОПЗЖ Віктора Медведчука. Про це Рабінович розповів в ефірі телеканалу "112 Україна".

Так, політик підкреслив, що Віктор Медведчук є ключовою людиною в партії "Опозиційна платформа – За життя", оскільки веде ефективний діалог з Росією. А це, за словами Рабіновича, дуже важливо для соціального становища українців.

"Співголовою партії є я і Бойко, а головою політради і головою стратегічної ради – Віктор Медведчук. У нас немає такого, що хтось старший, хтось молодший. Без Віктора Медведчука нам складніше всього обійтися через одну просту причину – саме він є тим "контактером" з Росією, який, я вважаю, нам необхідний. І можливостями якого, через злочинну недбалість, не користується наша влада, — вважає Рабінович. — Я чув від нього (Зеленський, – ред.) цілий ряд заяв, у тому числі про нашу партію, про Медведчука. А ви (Зеленський, – ред.) хоч раз в житті з ним (Медведчуком – ред.) розмовляли? Ось просто один раз, для того, щоб не стукачів послухати, а саму людину".

За словами Рабіновича, насамперед необхідна розмова. А якщо президентові України не сподобається те, що скаже Медведчук, то, вважає Рабінович, тоді нехай вчиняє, як вважає за потрібне.

"Нормальний шлях – слухати людей. Покличте його, і послухайте. Почитайте його мирний план, може ви поміняєте все? Тому, я думаю, що Медведчук ключова людина у нас в партії", – підкреслив нардеп.

Раніше голова політради партії ОПЗЖ Віктор Медведчук заявляв, що нинішня українська влада не хоче скористатися підсумками його переговорів з урядом РФ. На його думку, таким чином українська влада вчиняє не в інтересах українського народу.

Нагадаємо, народний депутат України ІХ скликання Віктор Медведчук багаторазово декларував свою головну мету – завершення бойових дій на Донбасі та повернення миру в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://112.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!