Головна Новини Політика внутрішня політика Джуліані звинуватив Байдена в підкупі Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Джуліані звинуватив Байдена в підкупі Порошенка

У ЗМІ з'явилося повідомлення, що віце-президент США підкупив екс-президента України, щоби звільнити прокурора

23 листопада 2019, 01:57 comments1847
Поділіться публікацією:
Джуліані звинуватив Байдена в підкупі Порошенка

Адвокат президента США Рудольф Джуліані звинуватив можливого кандидата від демократів на майбутніх виборах Джо Байдена в корупційних діях щодо експрезидента України Петра Порошенка. Про це повідомляє Mediaite.

Видання посилається на отриманий відеозапис інтерв’ю з Джуліані, зазначається що скоро отриманий відеозапис вийде в ефір. Там юрист звинувачує Байдена в підкупі Порошенка. "Реальність така, що президент справедливо протистоїть Україні, країні з великими проблемами щодо корупції", — заявив адвокат Трампа. І додав, що Байден "залучив до корупції Сполучені Штати Америки".

"Поміркуйте, як жахливо, що віцепрезидент США підкупив президента іноземної держави, щоби звільнити прокурора, котрий розслідує справу сина віцепрезидента, і кожна людина в Україні про це знає", — сказав Джуліані. Видання одразу ж зазначає, що жодних доказів на підтвердження своїх слів адвокат Трампа не навів.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", чиновник Держдепу розповів Конгресу про роль Байдена у справі Burisma. Колишній віце-президент США Джо Байден не заважав розслідуванню справи про корупційні схеми в компанії Burisma, до правління якої входив його син Хантер. Про це заявив заступник помічника держсекретаря США Джордж Кент в Конгресі в рамках розслідування про імпічмент президента Дональда Трампа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!