Головна Новини Політика внутрішня політика Росія не відмовилася від України, але навряд чи відкрито нападе, - Хомчак
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія не відмовилася від України, але навряд чи відкрито нападе, - Хомчак

Начальник Генштабу запевнив, що інформація Міноборони тільки правдива

25 листопада 2019, 19:19 comments2676
Поділіться публікацією:
Росія не відмовилася від України, але навряд чи відкрито нападе, - Хомчак

Начальник Генерального штабу ЗСУ Руслан Хомчак не вважає можливу повномасштабну агресію Росії проти України однією з головних загроз для країни. Про це він сказав в інтерв'ю "Укрінформу".

"Наш східний сусід не відмовився від того, що Україна має бути сферою його впливу... На моє переконання, і виходячи з того, що аналізує Генеральний штаб, ми прийшли до висновку, що відкрита військова агресія з боку Росії – не серед перших загроз, але є у переліку "крайніх" варіантів, хоча й найбільш віддалених", — сказав він.

За словами Хомчака, багато ЗМІ та громадяни звинувачують Міноборони в тому, що занадто мало надається інформації, зокрема, про ситуацію на фронті. Також лунають сумніви в її правдивості. Однак генерал усі звинувачення на адресу відомства відкидає.

"Вся інформація, яку ми видаємо, – вона правдива... У бойових умовах розголошення будь-якої оперативної інформації вартує життя військових", — сказав генерал.

Начальник Генштабу також наголосив, що основною метою є відновлення територіальної цілісності і забезпечення "нормального життя населенню Донбасу".

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше Руслан Хомчак назвав умови для повернення Україною контролю над Кримом та завершення бойових дій на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!