Головна Новини Політика внутрішня політика ДБР отримало доступ до паспортів Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

ДБР отримало доступ до паспортів Порошенка

Службовий і дипломатичний паспорти Порошенка зараз зберігаються в МЗС

26 листопада 2019, 13:21 comments2610
Поділіться публікацією:
ДБР отримало доступ до паспортів Порошенка

Печерський районний суд Києва відкрив доступ ДБР до паспортних даних дипломатичного та службового паспорта п'ятого президента України Петра Порошенка. Про це йдеться в реєстрі судових рішень.

Зазначається, що суд задовольнив клопотання ДБР та надав групі слідчих дозвіл на тимчасовий доступ до документів, що знаходяться у володінні МЗС. Співробітники СБУ тепер мають доступ до інформації службового паспорта громадянина України для в'їзду та виїзду, дані про дипломатичний паспорт і всі документи, які були надані і були складені при їх оформленні і видачі.

По ситуації щодо відкриття даних, які стосуються поїздки Порошенка на Мальдіви, суд надасть детективам інформацію про те, яка була зарплата, скільки було сплачено податків і страхових внесків за п'ять років.

Як повідомляло видання "Коментарі", у 37 тисяч 550 доларів обійшлися додаткові послуги на приватному острові курорту Cheval Blanc (Мальдіви), який був орендований президентом України Петром Порошенком для різдвяного відпочинку. Такі дані наводять журналісти програми "Схеми" в своєму розслідуванні під назвою "Mr. Petro Incognito. Таємний відпустка президента".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!