Головна Новини Політика внутрішня політика Президент підписав зміни в закон про держзакупівлі для анбандлинга
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент підписав зміни в закон про держзакупівлі для анбандлинга

Зеленський підписав зміни в закон про держзакупівлі для подальшого анбандлинга "Нафтогазу"

28 листопада 2019, 21:55 comments1434
Поділіться публікацією:
Президент підписав зміни в закон про держзакупівлі для анбандлинга

У четвер, 28 листопада, президент України Володимир Зеленський підписав закон "Про внесення змін до закону України "Про публічні закупівлі" у зв'язку з відділенням діяльності з транспортування природного газу". Про це свідчить інформація на сайті Верховної ради.

Закон у рамках відділення оператора ГТС дозволяє в зобов'язаннях, які виникли на підставі договорів про закупівлі НАК "Нафтогаз Україна", у той же час замінити сторону за умови, якщо новий замовник пройшов сертифікацію. Заміна сторони в таких зобов'язаннях проводиться в порядку, який встановлений нормами Цивільного кодексу.

Також протягом трьох місяців після набрання чинності закону замовник, який буде здійснювати або здійснює транспортування газу, буде мати право укладати договори про закупівлю товарів і послуг з "Нафтогазом" без застосування процедур, які передбачені у законі про державні закупівлі.

Нагадаємо, 14 листопада Верховна рада внесла зміни в закон про держзакупівлі для подальшого анбандлинга Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України". Відповідне рішення підтримали 266 парламентарів.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", стало відомо, скільки витратили на організацію зустрічей Зеленського з іноземними дипломатами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!