Головна Новини Політика внутрішня політика Територію України повністю оцифрують в 2020 році, – Гончарук
commentss НОВИНИ Всі новини

Територію України повністю оцифрують в 2020 році, – Гончарук

Прем'єр розкрив подробиці оцифровки території нашої країни

29 листопада 2019, 19:30 comments2079
Поділіться публікацією:
Територію України повністю оцифрують в 2020 році, – Гончарук

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що вже наступного року всю територію нашої країни оцифрують. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Гончарук розповів, що уряд оголосив міжнародний тендер на аерофотозйомку. Прем'єр очікує, що з'являться якісні і точні 3D-моделі лісових масивів, виробничих споруд, а також класифікації будівель, рослинності, ліній електропередач, тощо.

Крім того, інформація повинна бути корисною в контексті запуску ринку землі, так як з'являться достовірні дані про територіях. Карти стануть в нагоді і в процесі проектування доріг.

За словами Олексія Гончарука, протягом трьох місяців на публічній кадастровій карті з'явилося 6 нових інформаційних шарів. Також вже є дані про 20,9 млн земельних ділянок загальною площею 43,8 млн га.

Раніше "Коментарі" писали, що підтримують запуск ринку землі в Україні тільки 24% українців. У той же час, 58% учасників опитування негативно ставляться до цього. Крім того, приватизацію великих держпідприємств підтримують 22% українців, тоді як негативно до цього відносяться 55% людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!