Головна Новини Політика внутрішня політика Розстріл авто Соболєва могли влаштувати АТОшники
commentss НОВИНИ Всі новини

Розстріл авто Соболєва могли влаштувати АТОшники

Стали відомі подробиці про вбивць дитини

3 грудня 2019, 08:43 comments3195
Поділіться публікацією:
Розстріл авто Соболєва могли влаштувати АТОшники

З'явилися нові подробиці щодо підозрюваних у вбивстві сина бізнесмена В'ячеслава Соболєва. Виявилося, що затриманим — 18 і 19 років, вони служили в АТО, а у одного навіть є медаль за мужність. Про це повідомляє "ТСН".

Поліція встановила, що вони стріляли з номера хостелу в будинку через вулицю, при цьому у них була окрема коробка для гільз.

"Знайшли зброю, з якої було вчинено вбивство. Знайдена коробка, яка використовувалася для того, щоб не втратити гільзу, тому що це було в нічний час", — розповів голова Нацполіції Ігор Клименко.

Затриманий Андрій Лаврега просидів в окопі три роки — про це розповів командир батальйону, заступник командира Української добровольчої армії Андрій Гергерт. Такі дії бійця він пов'язує з посттравматичним синдромом.

"У підрозділі виконував функцію снайпера. Сміливий людина, дуже відкритий, воював три роки. Він з війни пішов сім місяців тому, пішов зі словами, що більше не може", — сказав він.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в центрі Києва обстріляли машину депутата, загинула дитина. Подія сталася 1 грудня близько 17:00 в центрі Києва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!