Головна Новини Політика внутрішня політика Це питання репутації ДБР: Труба відреагував на обшуки у Щербини
commentss НОВИНИ Всі новини

Це питання репутації ДБР: Труба відреагував на обшуки у Щербини

За словами глави Державного бюро розслідувань Романа Труби, він повністю відкритий до слідства

3 грудня 2019, 11:16 comments2147
Поділіться публікацією:
Це питання репутації ДБР: Труба відреагував на обшуки у Щербини

Керівництво Державного бюро розслідувань (ДБР) чи слідчі хабарів не беруть, написав глава ДБР Роман Труба у своєму Telegram-каналі. Так він прокоментував ситуацію щодо обшуків у екс-начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури Ігоря Щербини, якого Володимир Зеленський назвав "правою рукою" Труби.

Так, Труба запевнив, що на керівництво ДБР чи слідчих неможливо впливати за допомогою грошей або ж інших ресурсів. "Якби мені стало це відомо, то я би першим написав заяву про злочин", — написав Труба. За його словами, невідомо, чи дійсно є кримінальне провадження або ж хтось намагається начебто заробити на ДБР.

"Я повністю відкритий до роботи зі слідством. Це питання не моєї репутації, а репутації усього Державного бюро розслідувань", — наголосив Труба.

Крім того, Труба повідомив про начебто активні спроби посунути його з посади. При цьому заявив, що скоро можна буде створити добірку начебто фейків про ДБР. За словами Труби, Держбюро є незручним для високопосадовців, але нікому не вдасться знищити його.

трубаааааааа.JPG

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що НАБУ прибуло з обшуками до місця роботи та проживання екс-начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури Ігоря Щербини. Правоохоронці перевіряють факт закриття справи щодо підприємства за 150 млн доларів, яке розслідувало ДБР. Крім того, про це висловився президент України Володимир Зеленський. На його думку, підозріння у хабарництві правої руки керівника ДБР є ще одним аргументом щодо перезавантаження цього органу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!