Головна Новини Політика внутрішня політика Уряд Гончарука вбиває пенсіонерів своїми антисоціальними заходами, – Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд Гончарука вбиває пенсіонерів своїми антисоціальними заходами, – Медведчук

Віктор Медведчук стурбований розміром пенсій в Україні

3 грудня 2019, 19:41 comments1589
Поділіться публікацією:
Уряд Гончарука вбиває пенсіонерів своїми антисоціальними заходами, – Медведчук

Голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат України IX скликання Віктор Медведчук заявляє, що уряд на чолі з Олексієм Гончаруком вбиває пенсіонерів своїми антисоціальними заходами.

Зокрема, Віктор Медведчук акцентує увагу на розмірі пенсій в нашій країні. Він зазначає, що в Україні з 1 липня 2019 року мінімальна пенсія становила 1564 грн., з 1 грудня вона зросла на 74 грн., а максимальна пенсія зросла на 740 грн. У той же час близько 70% пенсіонерів у країні отримують пенсії не більше 3000 грн. Політик також зазначає, що з січня 2016-го до середини 2019 року кількість пенсіонерів в Україні скоротилася майже на мільйон осіб.

"Незважаючи на реальну інфляцію нинішньої осені – різке зростання цін на овочі, молочну продукцію, гречку та інші крупи – уряд Гончарука, для більшості пенсіонерів підвищив пенсію на 70-100 грн. Що дає така надбавка? 3 літри молока, або 2,5 кілограми гречки (і те й інше, до речі, дорожчає), чи 1 упаковку недорогих таблеток. І все...", ‒ резюмує Медведчук.

Раніше "Коментарі" писали, що голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат України Віктор Медведчук закликав громадян України скористатися своїм правом на безкоштовну приватизацію земельної ділянки із земель державної та комунальної власності. Причому зробити це невідкладно, тому що відкриття ринку сільськогосподарських земель, заплановане владою, зробить неможливою реалізацію цього права



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!