Головна Новини Політика внутрішня політика Гончарук розповів про спільні плани з Аваковим
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук розповів про спільні плани з Аваковим

За словами прем'єра, найближчим часом в Україні буде запущена унікальна служба порятунку 112

6 грудня 2019, 18:06 comments1836
Поділіться публікацією:
Гончарук розповів про спільні плани з Аваковим

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук розповів, що вже найближчим часом буде запущена універсальна служба порятунку "112", що включає в одному номері п'ять відомств: швидка допомога, ДСНС, пожежники, поліція і служба газу. Про це глава уряду розповів в інтерв'ю "РБК-Україна".

При цьому Гончарук зазначив, що даний проект є плодом спільної праці з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

"З Арсеном Аваковим у мене робочі відносини. У нас є спільний план, який узгоджений в цілому урядом. Найважливіший і самий яскравий проект, який координується міністерством, – це створення служби порятунку "112". Це телефон порятунку, координація п'яти відомств: швидка допомога, ДСНС, пожежники, поліція і служба газу", — зазначив він.

Гончарук підкреслив, що така служба необхідна унаслідок високого кількості трагічних випадків, коли потерпілим при аваріях або стихійних лихах просто не встигають надати необхідну допомогу.

"Ми хочемо в наступному році врятувати максимальну кількість людей. Ми величезну кількість людей втрачаємо через нещасних випадків, в тому числі в ДТП. Хтось не доїжджає до лікарні, до кого-то не доїжджає швидка, когось доводять до лікарні, а там їм не можуть надати адекватну допомогу. Одна з головних цілей нашого уряду в наступному році – врятувати максимальна кількість життів або здорових людей, в тому сенсі, що після неадекватно наданої допомоги багато людей залишаються з інвалідністю", — зазначає прем'єр.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про пріоритети уряду в питанні між низькими тарифами і високими зарплатами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!