Головна Новини Політика внутрішня політика Пристайко позначив головну "червону лінію" для Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Пристайко позначив головну "червону лінію" для Зеленського

Глава МЗС зазначив, що команда президента Зеленського не має наміру відступати від визнання на нормандському саміті чітких політично-географічних кордонів України

8 грудня 2019, 19:26 comments11826
Поділіться публікацією:
Пристайко позначив головну "червону лінію" для Зеленського

Глава міністерства закордонних справ України Вадим Пристайко підкреслив. головна "червона лінія" українській делегації на чолі з президентом країни Володимиром Зеленським на майбутньому саміті лідерів країн "нормандської четвірки" в Парижі — це повернення під контроль української влади всієї території країни у межах її міжнародно визнаних кордонів. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"Завтра нормандський саміт. Ми їдемо, в першу чергу, заради наших полонених в російських в'язницях і заради наших громадян на окупованих територіях. Наша головна червона лінія, від якої не відступимо ні на один міліметр, — міжнародно визнаний державний кордон України", — заявив міністр.

Зазначимо, що сьогодні портал "Коментарі" повідомляв про проведення заявленого мітингу на Майдані, де кілька представників політичних партій висловили своє ставлення до нормандскому саміту і заявили "червоні лінії", які не повинен переходити президент Володимир Зеленський в ході своєї зустрічі з лідерами Франції, Німеччини, а головне, Російської Федерації.

Відомо, що під час протесту зі сцени виступав лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко, який, до речі, і був заявлений як ініціатор і організатор акції. Двоє інших лідерів політичних партій "Батьківщина" і "Голос" Юлія Тимошенко і Святослав Вакарчук від участі відмовилися в останній момент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!