Головна Новини Політика внутрішня політика Путін після нормандського формату зустрінеться з Зеленським, спілкуватися будуть "до упору "
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін після нормандського формату зустрінеться з Зеленським, спілкуватися будуть "до упору "

Сьогодні Путін і Зеленський поспілкуються тет-а-тет

9 грудня 2019, 10:39 comments1944
Поділіться публікацією:
Путін після нормандського формату зустрінеться з Зеленським, спілкуватися будуть "до упору "

Помічник президента РФ Юрій Ушаков підтвердив інформацію про те, що після завершення нормандських переговорів відбудеться зустріч лідерів України і Росії Володимира Зеленського і Володимира Путіна, пише "РИА Новости"

За його словами, зустріч буде після завершення всіх заходів. Мовляв, організатори встановили формат зустрічі самі, і вийшло так, що найзручніший час для бесіди двох президентів — після завершення зустрічі "четвірки".

Також він зазначив, що ніяких часових рамок немає. Головною метою переговорів буде обговорення питання реалізації мінських угод по Донбасу. Чи буде обговорюватися питання газу — поки що не відомо.

Як повідомляло видання "Коментарі", 9 грудня в Парижі відбудеться довгоочікувана зустріч у нормандському форматі лідерів чотирьох країн Володимира Зеленського (Україна), Ангели Меркель (ФРН), Еммануеля Макрона (Франція) і Володимира Путіна (Росія). Протягом останніх кількох тижнів як українські, так і зарубіжні ЗМІ публікували безліч варіантів того, що саме буде обговорюватися на переговорах і за яким сценарієм вони пройдуть. 2 грудня Зеленський назвав три мети зустрічі в Нормандському форматі: обмін полоненими з чіткими термінами; перемир'я і повне припинення вогню на Донбасі; повний висновок всіх незаконних військових підрозділів з Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!