Головна Новини Політика внутрішня політика Справа проти України: Порошенко прокоментував розслідування ДБР за «Мінськ-2»
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа проти України: Порошенко прокоментував розслідування ДБР за «Мінськ-2»

Порошенко зазначив, що деякі результати «нормандської зустрічі» його розчарували

12 грудня 2019, 12:59 comments14525
Поділіться публікацією:
Справа проти України: Порошенко прокоментував розслідування ДБР за «Мінськ-2»

Колишній президент, народний депутат Петро Порошенко назвав безглуздим кримінальне провадження щодо нього, яке почало Державне бюро розслідувань, щодо підписання Мінських угод. Про це він сказав кореспонденту сайту "Коментарі".

"ДБР порушила абсолютно безглузду, антиукраїнську справу проти мене за підписання Мінських угод. І ми бачимо зараз, що позиція виконання Мінських угод є твердою і непорушною", — сказав нардеп.

Порошенко зазначив, що він і його політична сила повністю підтримують Мінські угоди, оскільки на момент їх підписання у ЗСУ взагалі не було жодних резервів. Документ, за його словами, дозволив Україні зупинити наступ Росії і виграти час для створення армії.

"Фейки про те, що наша політична сила нібито перешкоджає миру, які розповсюджувались до цього, були повністю спростовані. Наша позиція абсолютно відповідальна і державницька. І ми твердо переконані, що, незважаючи на шалену критику Мінських угод, незважаючи на результати Паризького саміту, де окремі речі нас розчарували... Ми твердо залишаємося прихильниками Мінських угод", — сказав експрезидент, додавши, що розчарований внесенням "формули Штайнмаєра" в підсумкове комюніке "нормандського саміту".

Він також додав, що Мінські угоди для світового співтовариства є інструментом тиску на Росію, оскільки до них прив'язані всі санкції. Однак, на його думку, в документ цілком можливо внести зміни.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше Держбюро розслідувань відкрило кримінальне провадження стосовно Петра Порошенка за державну зраду при підписанні Мінських угод в лютому 2015 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!