Головна Новини Політика внутрішня політика Тимошенко закликала "слуг народу" згадати долю "папєрєдніков"
commentss НОВИНИ Всі новини

Тимошенко закликала "слуг народу" згадати долю "папєрєдніков"

Лідер "Батьківщини" вкотре жорстко виступила проти розпродажу українських земель

12 грудня 2019, 18:55 comments2052
Поділіться публікацією:
Тимошенко закликала "слуг народу" згадати долю "папєрєдніков"

Глава фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко звернулася до президентської фракції "Слуга народу", в черговий раз жорстко засудивши прийняття закону в першому читанні про зняття мораторію на ринок сільськогосподарських земель і способом його лобіювання. Про це її команда опублікувала сюжет на сторінці в Facebook,

"Президентська більшість продовжує зухвало порушувати Конституцію України і регламент Верховної Ради. Тільки що аграрний комітет ухвалив рішення про розгляд тисяч поправок до закону про розпродаж землі в закритому режимі", — зазначено в повідомленні.

Тимошенко переконана, що такий підхід і грубе порушення конституційних інтересів і прав громадян заснований на особистих вигодах депутатів "Слуги народу".

"Ми готуємо заяву про злочин і будемо його супроводжувати персонально щодо вас. Я хочу, щоб ви подивилися на всіх попередників, які рано чи пізно закінчується "бєспрєдєл", рано чи пізно особистості з конкретними прізвищами відповідають за порушення закону", — підкреслила лідер фракції.

Тимошенко також зазначила, що навіть якщо цей протиправний закон все ж буде прийнятий і підписаний президентом Володимиром Зеленським, то її команда звернеться в Конституційний суд і буде проводити масові акції "народного опору".

"Тому що так до країні не ставилися навіть самі неадекватні режими, які приходять у владу. Подумайте про свою особисту відповідальність перед людьми і перед історією", — перестерігає Юлія Володимирівна своїх політичних опонентів.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Тимошенко та її фракція "Батьківщина" пішли в жорстку опозицію саме в той день, коли у Верховній Раді був ініційований та підтриманий закон про зняття мораторію з ринку землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!