Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук відповів Коболєву, порадивши розібратися у кримінальних провадженнях проти «Нафтогазу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук відповів Коболєву, порадивши розібратися у кримінальних провадженнях проти «Нафтогазу»

Один з лідерів ОПЗЖ Віктор Медведчук відреагував на нещодавню заяву Андрія Коболєва

13 грудня 2019, 13:11 comments2235
Поділіться публікацією:
Медведчук відповів Коболєву, порадивши розібратися у кримінальних провадженнях проти «Нафтогазу»

Голова політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" Віктор Медведчук порадив голові правління НАК "Нафтогаз України" Андрію Коболєву розібратися в кримінальних провадженнях, які відкриті проти нього, а не дискутувати про те, в чому нібито не розбирається. Про це політик написав на своїй сторінці у Twitter, коментуючи нещодавню заяву Коболєва на свою адресу.

"Коболєв розповідає про Медведчука, "Газпром" і 22 млрд. Не буду дискутувати з ним про те, в чому він не розбирається. Просто публікую документи, в яких він розбереться", ‒ написав Віктор Медведчук.

Раніше Медведчук звернувся до генерального прокурору України Руслана Рябошапки, щоб була дана оцінка призначенню та виплаті премій керівництву "Нафтогазу України" за перемогу в Стокгольмському арбітражі в спорі з "Газпромом" за транзитним контрактом. Мова йде про проведене детективами НАБУ розслідування за фактом виплат премій керівництву НАК "Нафтогаз України" на загальну суму $46,3 млн. Зазначимо, що за 2018 рік голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв заробив 286,5 млн грн, з яких 261 млн за перемогу в Стокгольмському арбітражі.

ZMsE3bq6Ou9AiwjFTYSuPpOHG.jpg


Віктор Медведчук упевнений: рішення про призначення премії у розмірі $46,3 млн співробітникам "Нафтогазу України" нібито містить у собі конфлікт інтересів, до якого мають відношення вищі посадові особи Кабінету міністрів України. Пояснює він це тим, що засновником і єдиним акціонером компанії є держава, а функції з управління корпоративними правами держави в статутному капіталі компанії здійснює Кабінет міністрів України.

Раніше "Коментарі" писали, що Медведчук заявив про те, що українці можуть скористатися своїм правом на безкоштовне отримання земельної ділянки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!