Головна Новини Політика внутрішня політика До мільйона: головний «слуга» поділився планами партії на новорічний корпоратив
commentss НОВИНИ Всі новини

До мільйона: головний «слуга» поділився планами партії на новорічний корпоратив

За новорічний корпоратив «Слуги народу» заплатять з бюджету партії

13 грудня 2019, 19:21 comments1846
Поділіться публікацією:
До мільйона: головний «слуга» поділився планами партії на новорічний корпоратив

Глава партії "Слуга народу", народний депутат Олександр Корнієнко повідомив, що політсила витратить на новорічний корпоратив кілька сотень тисяч гривень, передають "Букви".

За словами Корнієнка, новорічна вечірка пройде у конгрессно-виставковому центрі "Парковий" в самому центрі Києва. Як зазначають ЗМІ, для проведення заходу замовлено один з найдорожчих ресторанів "CHI".

Корнієнко, відповідаючи на питання про витрати на корпоратив, не зміг назвати точної цифри. Спочатку він сказав, що вечірка обійдеться в кілька сотень тисяч гривень, а потім додав, що "десь до мільйона гривень".

Політик також зазначив, що оплачувати ресторан будуть з бюджету партії, куди вносять гроші спонсори.

"За законом партія може мати фінансування, розрахунковий рахунок. Фізичні та юридичні особи можуть надати підтримку партії. Є фізичні та юридичні особи, які надають підтримку партії", – пояснив він.

Як повідомляв сайт "Коментарі", глава СБУ Іван Баканов документально заборонив співробітникам відомства проводити колективні святкування Нового року в період з грудня до 14 січня 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!