Нардеп від "Слуги народу" заявив про напад та показав фото побиття

Через напад на нардепа «Слуги народу» Михайла Ананченка вже відкрито кримінальне провадження

У Сумах невідомі у балаклавах напали на народного депутата від фракції "Слуга народу" Михайла Ананченка, як повідомив про це сам нардеп на своїй сторінці у Facebook.

Так, за словами Ананченка, вчора він повертався додому, коли біля під‘їзду на нього накинулися двоє молодиків у балаклавах. За думкою нардепа, подія ймовірно сталася через його політичну діяльність. Зокрема, Ананченко пов'язує напад з майбутнім голосуванням на пленарному засіданні. Однак наголошує, що подібні "натяки" ніяк не вплинуть на політичний курс партії, а у "Слуги народу" дотримуватимуться конструктиву та слухатимуть народ лише у правовому контексті. Прес-секретар прокурора облпрокуратури Наталя Науменко повідомила на своїй сторінці у Facebook, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 346 ККУ - насильство щодо народного депутата України.

новорічна вечірка обійдеться у "кругленьку" суму – близько млн грн. Глава партії Олександр Корнієнко розповів, що оплачувати ресторан будуть з бюджету партії, куди вносять гроші спонсори.