Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп від «Слуги народу» заявив про напад та показав фото побиття
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп від «Слуги народу» заявив про напад та показав фото побиття

Через напад на нардепа «Слуги народу» Михайла Ананченка вже відкрито кримінальне провадження

16 грудня 2019, 10:04 comments1817
Поділіться публікацією:
Нардеп від «Слуги народу» заявив про напад та показав фото побиття

У Сумах невідомі у балаклавах напали на народного депутата від фракції "Слуга народу" Михайла Ананченка, як повідомив про це сам нардеп на своїй сторінці у Facebook.

Так, за словами Ананченка, вчора він повертався додому, коли біля під‘їзду на нього накинулися двоє молодиків у балаклавах. За думкою нардепа, подія ймовірно сталася через його політичну діяльність. Зокрема, Ананченко пов'язує напад з майбутнім голосуванням на пленарному засіданні. Однак наголошує, що подібні "натяки" ніяк не вплинуть на політичний курс партії, а у "Слуги народу" дотримуватимуться конструктиву та слухатимуть народ лише у правовому контексті. Прес-секретар прокурора облпрокуратури Наталя Науменко повідомила на своїй сторінці у Facebook, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 346 ККУ — насильство щодо народного депутата України.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що у "Слуги народу" поділилися планами на новорічні свята. Так, новорічна вечірка обійдеться у "кругленьку" суму – близько млн грн. Глава партії Олександр Корнієнко розповів, що оплачувати ресторан будуть з бюджету партії, куди вносять гроші спонсори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!