Головна Новини Політика внутрішня політика Тест для СБУ: Дружба з Жиліним та олігархами Костянтина Кулика
commentss НОВИНИ Всі новини

Тест для СБУ: Дружба з Жиліним та олігархами Костянтина Кулика

Костянтин Кулик хоче влаштуватися в СБУ незважаючи на шлейф зі скандалів

16 грудня 2019, 22:07 comments1504
Поділіться публікацією:








Тест для СБУ: Дружба з Жиліним та олігархами Костянтина Кулика

Нещодавно звільнений прокурор Костянтин Кулик може почати роботу в Службі безпеки України (СБУ).

Кулика звільнили з військової прокуратури за підозрою Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) і Спеціальної антикорупційної прокуратури (САП) у незаконному збагаченні, а також махінаціях з державними закупівлями.

Кулику приписують дружбу з убитим в Росії лідером "Оплоту" Євгеном Жиліним, активами якого екс-прокурор користувався Україні. Також повідомляється, що громадянська дружина Костянтина Кулика Ірина Нємець придбала машину у батька Жиліна.

Крім того, журналісти програми "Спостерігач" на "5 каналі" заявляють про зв'язки Костянтина Кулика з олігархом Ігорем Коломойським. Повідомляється, що за його дорученням екс-прокурор неодноразово відвідував Ізраїль і Австрію.

Також журналісти "5 каналу" з'ясували, що Кулику належить надбудова 14-го поверху в столичному ЖК "Дипломат-Хол", законність якої Київська влада не може перевірити, про що йдеться у відповіді Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю КМДА.

"Департамент, станом на момент надання відповіді, не видавав, не реєстрував документів, що дають право на виконання підготовчих, будівельних робіт і підтверджують готовність до експлуатації об'єктів будівництва за вказаною адресою. Під час візиту на місце посадової особи Департаменту спільно з представником обслуговуючої організації ТОВ "ПОРЯД.ОК. Управління та експлуатація нерухомості" доступ до об'єкта будівництва був обмежений, відповідальні особи були відсутні, що робить неможливим проведення перевірки", – повідомили в департаменті з питань будівельного контролю.

У Департаменті обіцяють провести перевірку "після належного реагування правоохоронних органів", але поки не перевірки проведені, вона залишиться на місці.


Раніше "Коментарі" писали, що можливо на посаду заступника керівника Головного слідчого управління Кулика активно просуває олігарх Ігор Коломойський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!