Головна Новини Політика внутрішня політика ДБР може очолити жінка, стало відомо хто
commentss НОВИНИ Всі новини

ДБР може очолити жінка, стало відомо хто

Стало відомо, хто може очолити державне бюро розслідувань

17 грудня 2019, 14:55 comments2671
Поділіться публікацією:
ДБР може очолити жінка, стало відомо хто

Державне бюро розслідувань може очолити народний депутат Ірина Венедиктова. Про це повідомляє у своєму Telegram-каналі колишній народний депутат Сергій Лещенко.

"Новий фаворит на посаду голови ДБР — депутат Ірина Венедиктова", — написав він.

За його словами, Венедиктова обиралась до парламенту з посади завідуючої кафедрою цивільно-правових дисциплін інституту імені Каразіна в Харкові. Крім того, вона була експертом з питань проведення судової реформи в команді   Володимира Зеленського.

Сергій Лещенко нагадав, що в даний момент закон, який дозволяє дострокове припинення повноважень голови ДБР, ще не підписаний президентом.

Нагадаємо, 3 грудня народні депутати 250-ма голосами прийняли законопроект №2116 про реформу Державного бюро розслідувань який передбачає перезавантаження керівництва органу.

Як повідомляло видання "Коментарі", 3 грудня НАБУ проводило обшуки в зв'язку з можливими зловживаннями в Державне бюро розслідувань. Повідомлялося, що обшуки проводилися за місцем роботи і проживання колишнього начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури Ігоря Щербини. Мова йде про можливе одержання неправомірної вигоди в розмірі $150 тис., половину з яких Щербина нібито отримав за закриття розслідуваної територіальним управлінням ДБР в столиці кримінального провадження щодо комерційного підприємства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!