Головна Новини Політика внутрішня політика Головного борця з корупцією в Україні визнали корупціонером і внесли до реєстру
commentss НОВИНИ Всі новини

Головного борця з корупцією в Україні визнали корупціонером і внесли до реєстру

Главу НАБУ Ситника ще й оштрафували

19 грудня 2019, 14:45 comments2020
Поділіться публікацією:
Головного борця з корупцією в Україні визнали корупціонером і внесли до реєстру

Голова Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник був внесений до Реєстру корупціонерів на сайті Національного агентства з запобігання корупції. Про це свідчать дані з Реєстру.

У базу НАЗК Ситник був внесений після рішення Рівненського апеляційного суду, який відхилив скаргу захисту Ситника, чим остаточно визнав чиновника винним у вчиненні адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 172-5 Купап (порушення встановлених законом обмежень на отримання подарунків).

Крім того, суд оштрафував Ситника на суму у 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3400 грн) і конфіскував подарунки в дохід держави.

picture

Зазначимо, Держбюро розслідувань інкримінує Ситнику відпочинок за чужий рахунок на території мисливського господарства "Поліське — Сарни" у Рівненській області. Сума, витрачена на відпочинок, склала не менше 500 тис. грн.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що незабаром корупція зникне на всіх рівнях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!