Головна Новини Політика внутрішня політика У грудні півсотні нардепів прогуляли засідання Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

У грудні півсотні нардепів прогуляли засідання Ради

За весь місяць в парламенті не голосували три нардепи

23 грудня 2019, 10:34 comments1488
Поділіться публікацією:
У грудні півсотні нардепів прогуляли засідання Ради

У цьому місяці 51 народний депутат взяв участь лише в половині голосувань Ради. Крім того, вісім нардепів і зовсім пропустили 90% голосувань, повідомляє прес-служба Комітету виборців України (КВУ).

Відзначається, що жодного разу не голосували Любов Шпак ("Слуга Народу"), Роман Іванісов (позафракційний) і Віталій Данилов ("Батьківщина") — ці політики не були зареєстровані на засіданнях парламенту протягом місяця.

Крім того, практично не голосували Антон Яценко ("За майбутнє"), який взяв участь у 0,19% голосувань, Вадим Столар (ОПЗЖ) — 7%, Ігор Палиця ("За майбутнє") — 9%; Олександр Абдуллін ("Батьківщина") — 9% і Андрій Деркач (позафракційний) — 9%.

У 100% голосувань Ради взяли участь Руслан Князевич і Олександр Бакумов, 21 нардеп парламенту взяв участь у 98-99% голосувань.

Раніше глава КВУ Олексій Кошель зазначав, що навряд чи фінансові штрафи за неучасть у голосуванні вплинуть на систематичних прогульників, тим більше, якщо вони є депутатами-мільйонерами.

Можна порадіти, що є серед парламентаріїв і відмінники. Рекордсменом став Володимир Ватрас ("Слуга народу"), який взяв участь у 99,6% голосувань.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в КВУ помітили таку тенденцію: депутати неактивно голосують за ініціативи, які пропонує Кабінет міністрів України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!