Головна Новини Політика внутрішня політика Поліція почала кримінальне провадження після заяв журналістів про напад на них в Апеляційному суді Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція почала кримінальне провадження після заяв журналістів про напад на них в Апеляційному суді Києва

Нападникам на журналістів в Апеляційному суді Києва загрожує до 5 років позбавлення волі

24 грудня 2019, 21:19 comments2382
Поділіться публікацією:
Поліція почала кримінальне провадження після заяв журналістів про напад на них в Апеляційному суді Києва

Поліція почала кримінальне провадження за фактом сьогоднішніх подій за участю журналістів видання "Шарій.нет" в Апеляційному суді Києва. Про це повідомляється на сторінці Національної поліції України в Facebook.

У повідомленні зазначено, що слідчі кваліфікують те, що сьогодні відбувалося, як погрозу або насильство щодо журналістів. Людям, які напали на журналістів, загрожує до п'яти років позбавлення волі. Крім того, в поліції зазначили, що подібні дії є незаконними і правоохоронці зобов'язані оперативно реагувати в рамках чинного законодавства.

У той же час Анатолій Шарій на своїй сторінці в соцмережі написав, що відкриття кримінального провадження нічого не дасть. Він упевнений, що нападники на його співробітників залишаться безкарними.

Раніше "Коментарі" писали, що під час засідання суду по справі Юлії Кузьменко, яку підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета, відбулися зіткнення між соратники обвинуваченої та журналістами видання "Шарій.нет". Анатолій Шарій бурхливо відреагував в соцмережах на події. Журналістку Антоніну Белоглазову, яка прийшла на засідання суду назвали "провокатором" і спробували вигнати із зали суду. У той же час журналіста Дмитра Кучера під будівлею суду облили невідомою рідиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!