Головна Новини Політика внутрішня політика Суд продовжив запобіжний захід Микитасю до лютого наступного року
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд продовжив запобіжний захід Микитасю до лютого наступного року

Запобіжний захід для Микитася триватиме щонайменше до середини лютого

25 грудня 2019, 22:54 comments1854
Поділіться публікацією:
Суд продовжив запобіжний захід Микитасю до лютого наступного року

Колишньому президенту "Укрбуду", екс-нардепу Максиму Микитасю продовжили запобіжний захід до 14 лютого 2020 року. Про це пише "Українська правда" з посиланням на дані Вищого антикорупційного суду (ВАКС).

Суддя задовольнив клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури і продовжив термін дії зобов'язень.

Суд встановив, що Микитась повинен прибувати до детектива, прокурора, слідчого або судді за кожною вимогою. Також йому заборонено відлучатися без дозволу з населеного пункту, де він зареєстрований, а також він повинен повідомляти про зміну місця проживання і роботи.

Крім того, Микитасю заборонили спілкуватися зі свідками та іншими підозрюваними у даному виробництві. Також він повинен здати паспорт для виїзду за кордон і носити електронний браслет.

Раніше "Коментарі" писали, що за Микитася внесли заставу в 80 мільйонів гривень. Також ми писали, що 2 жовтня екс-нардепу Максимові Микитасю повідомили про підозру у розтраті майна Національної гвардії. Щоб заволодіти нерухомістю, колишній народний депутат вступив у змову з екс-начальником Нацгвардії, генеральним директором компанії-забудовника, приватним забудовником та іншими.

За умовами підписаного договору між Нацгвардією України та забудовником, на території колишньої військової частини повинні були побудувати житловий комплекс з паркінгами й вбудованими нежитловими приміщеннями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!