Головна Новини Політика внутрішня політика В Україні змінилися умови для оформлення документів для жителів зони ООС: Зеленський підписав закон
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні змінилися умови для оформлення документів для жителів зони ООС: Зеленський підписав закон

Стало відомо, де і як можна буде оформляти документи переселенцям

26 грудня 2019, 23:54 comments3186
Поділіться публікацією:
В Україні змінилися умови для оформлення документів для жителів зони ООС: Зеленський підписав закон

Президент України Володимир Зеленський підписав закон № 371-ІХ про особливості оформлення документів, які посвідчують особу та підтверджують українське громадянство, під час проведення АТО/ООС. Про це йдеться у прес-службі президента.

Згідно з новим законом, люди, які живуть в зоні АТО/ООС, оформляти документи будуть центральні органи виконавчої влади, що реалізовують державну політику у сфері міграції, за місцем звернення особи або її законного представника в уповноважені органи, що здійснюють свої повноваження на території області, в якій проводиться АТО/ООС.

Спеціалізовані органи для внесення даних про місці проживання зможуть використовувати інформацію їх Державного реєстру виборців.

Раніше "Коментарі" писали, що 25 грудня в зоні ООС було не спокійно. Бойовики за добу 12 разів порушили режим припинення вогню. Постріли були чутні і в четвер вранці, 26 грудня. Бойовики відкрили вогонь неподалік Невельського – обстріл вчинили зі стрілецької зброї. Постраждалих з нашої сторони не було.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!