Головна Новини Політика внутрішня політика РосЗМІ назвали можливу дату обміну з ОРДЛО
commentss НОВИНИ Всі новини

РосЗМІ назвали можливу дату обміну з ОРДЛО

Київ і представники ОРДЛО домовилися здійснити обмін 29 грудня, - РосСМИ

27 грудня 2019, 01:30 comments1213
Поділіться публікацією:
РосЗМІ назвали можливу дату обміну з ОРДЛО

Київ та Донбас у неділю, 29 грудня, передадуть одна одному порядку 200 утримуваних осіб в межах "великої обміну", про якому домовилися лідери "нормандської четвірки" на саміті в Парижі.

Про це повідомляє російський "Інтерфакс" з посиланням на "джерело в групі з організації мінських переговорів".

"За підсумками відеоконференції (Тристоронньої контактною групи – ред.) сторони домовилися про гнучкої формулою обміну", — пише видання.

Домовитися про чіткою формулою ж не вдавалося через позиції частини полонених з обох сторін, які відмовляються брати участь в обміні.

Газета "Комерсант" з посиланням на два джерела, присвячені зміст переговорів, також повідомляє, що Київ і представники ОРДЛО домовилися здійснити обмін 29 грудня.

До цієї дати належить здійснити ще одну процедуру: перевірити, чи є добровільною відмова від обміну близько 40 осіб з числа тих, кого Київ готувався передати ОРДЛО.

 Як повідомляв сайт "Коментарі", проколо 40 осіб, які повинні бути передані представникам окремих районів Донецької та Луганської областей в рамках великого обміну полоненими до кінця поточного року, відмовилися від обміну. Про це пише російське видання "Комерсант" з посиланням на свої джерела.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!