Головна Новини Політика внутрішня політика Кравцов залишає посаду глави "Укрзалізниці"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравцов залишає посаду глави "Укрзалізниці"

Кравцов йде в "публічний сектор"

31 грудня 2019, 07:25 comments1703
Поділіться публікацією:
Кравцов залишає посаду глави "Укрзалізниці"

Голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов звернувся до Спостережної ради компанії з проханням припинити контракт зв'язку з переходом на роботу в публічному державному секторі. Про це повідомляє прес-служба перевізника.

"Після розгляду мого звернення про припинення контракту у зв'язку з переходом на роботу в публічному державному секторі на засіданні Наглядової ради вже на початку 2020 року, я впевнений, що залізнична родина залишиться близькою для мене", -сказав Кравцов.

Також чиновник розповів про те, що останнім часом трансформація "Укрзалізниці" стала однією з наймасштабніших серед державних компаній, і незабаром компанія перейде на новий рівень.

Як повідомляло видання "Коментарі", Кравцов став головою "Укрзалізниці" в січні цього року, крім того, відзначимо, що контракт з Кравцовим закінчується 2021 році.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" досягла угоди з американскою компанією General Electric щодо поставки 40 тепловозів, перші з них надійдуть у Україну вже в наступному році. 30 тепловозів GE, які були поставлені в рамках першої партії, вже успішно працюють в Україні і виконують близько 20% вантажної роботи. Завдяки використання американських тепловозом "УЗ" заощадила на паливі близько 100 млн грн.


Також ми писали про те, що "Укрзалізниця" додала в графік 30 додаткових поїздів на новорічні та різдвяні свята на популярних внутрішніх напрямках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!