"Прямий" і "П'ятий" показали привітання екс-президента Порошенко замість Зеленського

Виступ Володимира Зеленського на телеканалах пішло в ефірі після бою курантів

Телевізійні канали "Прямий" і "П'ятий" показали новорічне привітання екс-президента Петра Порошенка замість ролика, записаного чинним главою держави Володимиром Зеленським.

"В новорічних святах є якась магічна сила. При будь-яких обставинах вони приносять непереборно гарний настрій. Хто-хто, а наша команда "Європейської солідарності" ніколи не опускає рук, ми впевнені в перемозі України і нас точно не зламаєш", - сказав у своєму привітанні Порошенко.

Виступ Зеленського на телеканалах пішло в ефірі вже після бою курантів.


 президент України Володимир Зеленський привітав українців з новим роком. Відео оприлюднено на сайті глави держави. "У нашій історії багато епізодів, які нас об'єднують. І ми навчилися бути єдиною країною епізодично. У новому році нам треба бути єдиною країною кожен день. Це має стати нашою національною ідеєю - навчитися жити разом у повазі заради майбутнього своєї країни. Адже ми представляємо його однаково: це успішна і процвітаюча країна, де немає війни. Країна, яка повернула своїх людей і свої території", - сказав Зеленський. Глава держави звернувся до жителів України також кримськотатарською та угорською мовами.