Головна Новини Політика внутрішня політика На Романа Трубу відкрили кримінальну справу за ініціативою Олексія Гончаренко
commentss НОВИНИ Всі новини

На Романа Трубу відкрили кримінальну справу за ініціативою Олексія Гончаренко

Офіс Генпрокурора підозрює екс-главу ДБР в розголошенні даних досудового слідства

13 січня 2020, 12:19 comments1482
Поділіться публікацією:
На Романа Трубу відкрили кримінальну справу за ініціативою Олексія Гончаренко

Офіс генерального прокурора України відкрив кримінальне провадження проти колишнього глави Держбюро розслідувань Романа Труби за фактом його розголошення даних досудового слідства, що могло стати перешкодою для об'єктивного виробництва. Про це написав на своїй сторінці екс-нардеп від Блоку Петра Порошенка Олексій Гончаренко.

"Прийшла відповідь на мій запит до ГПУ з приводу протиправних дій Романа Труби. У документі зазначено, що 13 грудня з цього питання було розпочато досудове розслідування за статтею 343 КК (втручання в діяльність працівників правоохоронних органів) і статті 387 КК (розголошення даних досудового слідства). Вести справу доручили Головному слідчому управлінню Національної поліції України", — зазначено в повідомленні політика з Одеського регіону.

Гончаренко підкреслив, що Труба, будучи на посаді начальника ДБР, цинічно ставився до даних, отриманих в рамках його компетенції і неодноразово порушував закон.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський підписав закон про реформування Держбюро розслідувань, яким автоматично зняв з посади главу відомства Романа Трубу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!