Тимошенко відмовилася від боротьби за крісло прем'єра

Лідер опозиційної партії заявила, що її бачення ролі влади входить врозріз з президентством Зеленського

Лідер політичної партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заперечує сподівання своїх соратників про те, що вона здатна посісти місце прем'єр-міністра Олексія Гончарука і очолити парламент України. Про це повідомляє "Українська правда".

Так, на думку численних прихильників та однопартійців Юлії Володимирівною, у неї є значні шанси стати прем'єр-міністром в разі відставки Олексія Гончарука. Сама Тимошенко категорично заперечує таку ймовірність поки Володимир Зеленський очолює країну.

"Це нереально. Я дуже добре знаю природу народження влади Зеленського, і моє прем'єрство не може бути сумісним з його президентством", - зазначила глава "Батьківщини".

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко заявила про перехід в жорстку опозицію у день, коли Верховна Рада за ініціативою глави держави підтримала в першому читанні закон про відкриття ринку землі.

"Ми хотіли допомагати йому (Зеленському, - прим. ред.), чим могли: своїми знаннями, своїми порадами, щоб побудувати незалежну і економічно сильну державу. Але сьогодні президент Зеленський перейшов всі "червоні лінії". Саме тому команда партії "Батьківщина" оголошує про свій остаточний перехід в опозицію цієї влади", - заявила тоді політик.