Головна Новини Політика внутрішня політика Тимошенко відмовилася від боротьби за крісло прем'єра
commentss НОВИНИ Всі новини

Тимошенко відмовилася від боротьби за крісло прем'єра

Лідер опозиційної партії заявила, що її бачення ролі влади входить врозріз з президентством Зеленського

15 січня 2020, 17:23 comments3140
Поділіться публікацією:
Тимошенко відмовилася від боротьби за крісло прем'єра

Лідер політичної партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заперечує сподівання своїх соратників про те, що вона здатна посісти місце прем'єр-міністра Олексія Гончарука і очолити парламент України. Про це повідомляє "Українська правда".

Так, на думку численних прихильників та однопартійців Юлії Володимирівною, у неї є значні шанси стати прем'єр-міністром в разі відставки Олексія Гончарука. Сама Тимошенко категорично заперечує таку ймовірність поки Володимир Зеленський очолює країну.

"Це нереально. Я дуже добре знаю природу народження влади Зеленського, і моє прем'єрство не може бути сумісним з його президентством", — зазначила глава "Батьківщини".

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко заявила про перехід в жорстку опозицію у день, коли Верховна Рада за ініціативою глави держави підтримала в першому читанні закон про відкриття ринку землі.

"Ми хотіли допомагати йому (Зеленському, — прим. ред.), чим могли: своїми знаннями, своїми порадами, щоб побудувати незалежну і економічно сильну державу. Але сьогодні президент Зеленський перейшов всі "червоні лінії". Саме тому команда партії "Батьківщина" оголошує про свій остаточний перехід в опозицію цієї влади", — заявила тоді політик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!