Головна Новини Політика внутрішня політика Записи із закритої наради міністрів та відставка Гончарука: у Кабміні все заперечують
commentss НОВИНИ Всі новини

Записи із закритої наради міністрів та відставка Гончарука: у Кабміні все заперечують

На записі чути голоси, схожі на Гончарука, Рожкову і Маркарову

15 січня 2020, 23:57 comments4037
Поділіться публікацією:
Записи із закритої наради міністрів та відставка Гончарука: у Кабміні все заперечують

У середу, 15 січня, в мережі з'явилися аудіозаписи, на яких прем'єр-міністр України каже, що не компетентний в економічних питаннях. Крім того, також у вітчизняних ЗМІ активно поширюється інформація про те, що глава уряду подає у відставку. Про це пише "Українська правда".

Видання повідомляє, що спочатку інформація щодо заяви Гончарука про відставку з'явилася на Telegram-каналі, наближеному до Банкової. Автор повідомлення посилається на джерела в Офісі президента.

На опублікованому запису нібито звучать голоси прем'єра Олексія Гончарука, заступника голови Національного банку України (НБУ) Катерини Рожкової, а також міністра фінансів Оксани Маркарової, міністра економіки Тимофія Милованова, заступника голови НБУ Дмитра Сологуба та заступника голови Офісу президента Юлії Ковалів. Учасники розмови спілкуються російською мовою.

Гончарук каже, що не дуже добре розбирається в економічних питаннях.

У той же час на опублікованих на Youtube відео звук часто не збігається з титрами, при цьому не лише стосовно окремих слів, але і за змістом.

Прес-служба прем'єр-міністра коментарів щодо ситуації не дала, також не відповіли і в прес-службі міністра фінансів. В прес-службі НБУ відмовилися від коментарів. Ковалів повідомила УП, що на запису не її голос.

В уряді відповіли: "Прес-служба Кабінету Міністрів не володіє інформацією про достовірність жодного аудіо- або відеозапису у мережі Інтернет. Інформація про заяву про відставку не відповідає дійсності".



Раніше "Коментарі" писали, що Кабінет міністрів протягом тижня виплатить матеріальні компенсації близьким загиблих в авіакатастрофі літака "Міжнародних авіаліній України", який був збитий в Ірані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!