Головна Новини Політика внутрішня політика Легалізація грального бізнесу пройшла схвалення в першому читанні
commentss НОВИНИ Всі новини

Легалізація грального бізнесу пройшла схвалення в першому читанні

Депутати в першому читанні прийняли законопроект № 2285-Д

16 січня 2020, 11:30 comments2295
Поділіться публікацією:
 Легалізація грального бізнесу пройшла схвалення в першому читанні

Народні депутати в першому читанні підтримали законопроект № 2285-Д "Про легалізацію грального бізнесу в Україні". З 331 нардепа 260 депутатів віддали голоси "за" цей документ, пише "Україна 112".

Законопроект стосується  онлайн-казино, проведення букмекерської діяльності (у тому числі онлайн), випуску і проведенню лотерей та гри в покер в інтернеті.  Згідно із законом, збільшується вік гравця з 18 до 21 року, а також встановлюються вимоги до гравців і їх ідентифікації і жорсткі фінансові санкції за невиконання таких вимог.

Нагадаємо, що, згідно з опитуванням КМІС, рейтинг Зеленського різко впав більш ніж на 20% через його ініціативу з продажу землі та легалізації азартних ігор. Згідно з останнім опитуванням цього інституту, 56% українців категорично проти легалізації грального бізнесу, добре знаючи при цьому про таку ініціативу президента.

Як повідомляло видання "Коментарі", економічний і політичний експерт Тарас Загородній переконаний, що необхідно легалізувати бизнес, заборона на який, запроваджений у 1999 році.

Політичний експерт Андрій Єременко впевнений, що закон буде прийнятий. Але між першим і другим читанням його можуть сильно видозмінити.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!