Головна Новини Політика внутрішня політика "Слуги народу" звернулися до СБУ через злиту "прослушку Гончарука"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слуги народу" звернулися до СБУ через злиту "прослушку Гончарука"

Нардепи від "Слуги народу" вимагають встановити законність походження інформації та перевірити, чи не було монтажу

16 січня 2020, 15:57 comments2202
Поділіться публікацією:
"Слуги народу" звернулися до СБУ через злиту "прослушку Гончарука"

Народні депутати від партії "Слуга народу" звернулися до співробітників Служби безпеки України, щоб ті перевірили факти нещодавно опублікованих в мережі записів нібито "прослушки" на нараді прем'єр-міністра Олексія Гончарука, представників Кабміну і Нацбанку щодо економічної ситуації в країні. Про це повідомляється на офіційній сторінці партії в Facebook.

Так, група "слуг" вимагає провести розслідування з приводу аудіозаписів розмови і встановити справжність матеріалів, оскільки вони активно поширюються в ЗМІ та Інтернеті, викликаючи великий резонанс.

"Встановити джерела походження даної інформації, законність її одержання і те, чи має запис ознаки монтажу", — перелічила прохання нардепів до СБУ представник Кабінету міністрів у парламенті Олена Шуляк.

Як зазначила Шуляк, є швидше за все три варіанти, як могли добути "прослушку". Або інформацію виловили "в рамках кримінального розслідування, якого немає", або ж за допомоги контррозвідувальної діяльності. Також Шуляк зауважила, що могли встановити спеціальні технічні пристрої в приміщеннях чиновників, де проходять наради.

Раніше портал "Коментарі" писав, що експерти розповіли про ймовірність відставок у Кабміні після злитих записів "з Гончаруком", причетності Коломойського до скандалу навколо "прослушки" та дали прогноз, як можуть розвиватися події далі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!