Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко самостійно прийшов до ДБР за повістками
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко самостійно прийшов до ДБР за повістками

Адвокат Порошенко повідомив, що екс-президент має намір дати свідчення по всіх відкритих справах 24 січня

20 січня 2020, 20:48 comments3075
Поділіться публікацією:
Порошенко самостійно прийшов до ДБР за повістками

П'ятий президент України Петро Порошенко прийшов в Державне бюро розслідувань (ДБР) сьогодні, 20 січня, щоб слідчі ДБР вручили йому повістки про виклик свідка в порядку, встановленому КПК. Про це заявив адвокат Порошенко Ігор Головань, повідомляється на сайті Європейської солідарності".

Адвокат повідомив, що Порошенко вручили повістки для допитів у якості свідка на 24 січня 2020 року по справі про Мінські угоди, на 31 січня 2020 року по справі захоплених РФ моряків, на 11 лютого 2020 року по справі про судову реформу.

Також Головань заявив, що екс-президенту довелося скасувати візит до Швейцарії, а також заплановані зустрічі зі світовими лідерами. Крім того, Петро Порошенко повідомив слідчим ДБР, що на 31 січня і на 11 лютого у нього заплановані закордонні ділові поїздки, тому 24 січня він планує дати показання по всім виробництвам.

Раніше "Коментарі" писали, що ДБР викликала на допит екс-президента, а нині народного депутата від "Європейської солідарності" Петра Порошенка. Він зобов'язаний з'явитися на допити 21 та 24 січня поточного року. За даними Державного бюро розслідувань, Порошенко проходить по обох справах як свідок.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!