Головна Новини Політика внутрішня політика Раді та Кабміну приготуватися: Рахункова палата проведе аудит «важковаговиків»
commentss НОВИНИ Всі новини

Раді та Кабміну приготуватися: Рахункова палата проведе аудит «важковаговиків»

Рахункова палата перевірить ситуацію в охороні здоров'я, освіті та соцсфері

21 січня 2020, 16:04 comments1675
Поділіться публікацією:
Раді та Кабміну приготуватися: Рахункова палата проведе аудит «важковаговиків»

Рахункова палата України проведе понад 80 аудиторських перевірок, у тому числі й у вищих органах державної влади і великих держкомпаніях. Про це повідомив голова Рахункової палати Валерій Пацкан.

"Рахункова палата цьогоріч проведе понад 80 аудитів. Перевірки чекають на Верховну Раду України, Центральну виборчу комісію, Кабінет Міністрів, Раду нацбезпеки та оборони України, Конституційний Суд, Укрзалізницю, Укрпошту, Службу зовнішньої розвідки. І це далеко не повний перелік. У 2020 році ми візьмемося за важковаговиків", — написав він у своєму Facebook.

За словами чиновника, під час аудиту буде вивчатися ефективність витрачання державних коштів як на діяльність органів влади, так і на реалізацію реформ.

"Проаналізуємо також ситуацію в освіті, охороні здоров'я, соціальній сфері тощо. На реформи йдуть колосальні кошти і ми маємо бути впевнені, що результат буде належним", — підкреслив Пацкан.


Як повідомляв сайт "Коментарі", Державне бюро розслідувань ініціювало проведення повного аудиту своєї діяльності у зв'язку з реорганізацією. Відомство направило відповідні листи до Рахункової палати України, Державної аудиторської служби та Національного агентства з питань державної служби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!