Головна Новини Політика внутрішня політика "Конституція не забороняє": Вакарчук пояснив свій виступ на новорічному корпоративі в Мінську
commentss НОВИНИ Всі новини

"Конституція не забороняє": Вакарчук пояснив свій виступ на новорічному корпоративі в Мінську

Глава партії "Голос" підкреслив, що цей концерт не був бізнес-проектом

29 січня 2020, 16:57 comments1923
Поділіться публікацією:
"Конституція не забороняє": Вакарчук пояснив свій виступ на новорічному корпоративі в Мінську

Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук зазначив, що свідомо поїхав на новорічний корпоратив в IT-компанію в Мінську, оскільки Конституція не забороняє народним депутатам займатися творчістю. Про це він сказав в інтерв'ю на YouTube-каналі "Орестократия".

Народний депутат підкреслив, що разом з групою "Океан Ельзи" він багато років не дає приватних концертів, але в даному випадку зробив виняток, так як їх чекала публіка з двох тисяч людей з різних країн і нічого поганого в цьому не було.

"Такий концерт входить в ряд винятків, які ми за останні п'ять років робили три-чотири рази. Я впевнений, що ми все зробили прозоро, для людей з правильними цінностями і я робив це абсолютно свідомо. І якщо є люди, які хочуть використовувати це в рамках якогось скандалу, то вони використовують все, що завгодно", — зазначив політик і співак.

Також Вакарчук підкреслив, що не знає вартості корпоративу, оскільки "це не його справа" і не мало відношення до заробітку грошей.

"Питання грошей не до мене, тому що я не веду сьогодні ніякої бізнес-діяльності, я кажу як є: "я не знаю", — резюмував лідер парламентської партії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в мережі почалося бурхливе обговорення виступу нардепа Святослава Вакарчука в ролі фронтмена гурту "Океан Ельзи" у Мінську.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!