Головна Новини Політика внутрішня політика Офіс президента опублікував відео з наради з тарифами на тепло
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіс президента опублікував відео з наради з тарифами на тепло

31 грудня під головуванням Володимира Зеленського відбулася нарада з питань тарифів

1 лютого 2020, 14:47 comments2130
Поділіться публікацією:
Офіс президента опублікував відео з наради з тарифами на тепло

Президент України Володимир Зеленський провів нараду за тарифів на постачання тепла в регіонах України. Відео з наради голови держави опублікував на сторінці в Facebook Офіс президента.

За словами президента України, що подібне нараду було проведено наприкінці грудня минулого року, на якій обговорювали питання головне, соціальне — зменшення платіжки".

"Завдання номер один — отримати пояснення від місцевої влада Чернівецької та Миколаївської областей, де для зниження нарахувань за незрозумілих мені причин не було зроблено нічого. Завдання номер два — вирівняти зниження до 25-30% у всіх областях країни", — сказав він.


Як повідомляв портал "Коментарі", ддепутат від президентської фракції "Слуга народу" Євген Брагар запропонував пенсіонерці продати собаку, щоб заплатити за комунальні послуги. При цьому він уточнив, що пес повинен бути елітної породи. Так, на питання Любові Павлівни з Аджамки, як прожити, якщо вся пенсія йде на оплату комуналки, Брагар запропонував їй продати собаку, якщо така є. "Якщо собака у дворі елітної породи, вона може її продати в будь-який момент і спокійно заплатити", — сказав Брагар.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!