Головна Новини Політика внутрішня політика «Обмін» собаки на оплату комуналки: нардеп Брагар пояснив свою пораду пенсіонерам
commentss НОВИНИ Всі новини

«Обмін» собаки на оплату комуналки: нардеп Брагар пояснив свою пораду пенсіонерам

Нардеп від «Слуги народу» Євгеній Брагар вибачився і пояснив свою заяву, яка сколихнула громадськість

1 лютого 2020, 18:19 comments7629
Поділіться публікацією:
«Обмін» собаки на оплату комуналки: нардеп Брагар пояснив свою пораду пенсіонерам

Після скандальної реакції в мережі нардеп від "Слуги народу" Євгеній Брагар заявив, що не хотів нікого образити пропозицією пенсіонерці продати собаку елітної породи і оплатити комуналку. Про це йдеться в його публікації на сторінці в Facebook.

Так, нардеп написав, що йому дуже шкода, що його висловлювання на тему субсидій викликали таку бурхливу реакцію. При цьому Брагар зауважив, що є новеньким у політиці та ще "не навчився відповідати на чутливі питання".

"Хочу підкреслити, що не мав метою когось образити, тільки хотів звернути увагу на випадки несправедливості, коли люди, які не потребують допомоги, користуються субсидіями, приховуючи маєтки і свій розкішний спосіб життя", — написав він.

Брагар вибачився і додав, що нарахування субсидій – "дуже делікатне питання, і воно вимагає не тільки особливої уваги з боку держави, але і відповідального ставлення громадян.

Раніше портал "Коментарі" опублікував відео, в якому "слуга народу" Євгеній Брагар відповідає на запитання пенсіонерки. Жінка поскаржилася, що вся пенсія йде на оплату комунальних послуг, на що у нардепа знайшлася нестандартна відповідь: "Якщо собака у дворі елітної породи, вона може її продати в будь-який момент і спокійно заплатити".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!