Головна Новини Політика внутрішня політика В Україні з'явиться Міністерство з питань окупованих територій
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні з'явиться Міністерство з питань окупованих територій

У Кабміні було прийнято рішення про створення Міністерства з питань окупованих територій

5 лютого 2020, 07:53 comments1637
Поділіться публікацією:
В Україні з'явиться Міністерство з питань окупованих територій

Відповідно до завдання Президента України, було ухвалено рішення про створення Міністерства з питань окупованих територій. Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук під час наради в Офісі Президента за участю представників Кабінету Міністрів і Верховної Ради, інформує Офіс президента.

"Це дасть нам можливість набагато ефективніше працювати над питаннями реінтеграції Донбасу та питаннями роботи з людьми, які залишилися на окупованих територіях або переїхали на підконтрольну територію і є тимчасово переміщеними особами", – повідомив прем’єр-міністр.

Міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський зі свого боку зазначив, що триває робота над запуском українського телеканалу, який транслюватиметься на окуповані території.

Також вивчається можливість посилення напрямку спорту у вказаному відомстві, зокрема шляхом створення відповідної агенції.

Нагадаэмо, міністр культури Володимир Бородянський заявив про те, що в державний бюджет вже закладені витрати на мовлення в ОРДЛО. Саму трансляцію передбачається здійснювати на базі телеканалу UATV. На думку міністра, виділеної суми достатньо для забезпечення медійної діяльності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!