Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський вранці обговорив зі «слугами народу» законопроект про ринок землі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський вранці обговорив зі «слугами народу» законопроект про ринок землі

Сьогодні в Раді розглянуть законопроект про відкриття ринку землі в другому читанні

6 лютого 2020, 11:13 comments1429
Поділіться публікацією:
Зеленський вранці обговорив зі «слугами народу» законопроект про ринок землі

Президент України Володимир Зеленський сьогодні вранці зустрівся з народними депутатами від фракції "Слуга народу", щоб обговорити питання щодо законопроекту про ринок землі. Про це розповів у кулуарах парламенту представник фракції Микита Потураєв, пише "Укрінформ"

"Ми не домовляємося з президентом, ми обговорюємо з президентом актуальні питання. Ми ще раз пройшлися по всім зауваженням, які були у законі про землю, і фракція підтримала, звичайно, голосування за цей найважливіший для нашої країни закон", — сказав Потураєв.

Також він додав, що термін розгляду проекту закону залежить від того, чи налаштована конструктивно опозиція. На думку Потураєва, земельний закон підтримають не тільки "слуги", а й будуть голоси від парламентаріїв, які виступають "за вільну, розвинену, європейську, конкурентоспроможну Україну".

Нардеп додав, що на зустрічі також говорили про розслідування "прослушки" в Кабінеті міністрів України, про яку стало відомо після злитих в мережу записів з засідання прем'єр-міністра Олексія Гончарука, представників уряду і Нацбанку.

У свою чергу, в Telegram-каналі "Слуги народу" обіцяють сьогодні прийняти в Раді якомога більше правок щодо земельного законопроекту, який обговорювався публічно близько 5 місяців.

Раніше портал "Коментарі" писав, що експерти розповіли, які важливі закони можуть прийняти на третій сесії. В топі, звичайно ж, і закон про відкриття ринку землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!