Головна Новини Політика внутрішня політика Вбивство сина Соболєва: на депутата готується черговий замах
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство сина Соболєва: на депутата готується черговий замах

Депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв заявив про те, що на його родину готується черговий замах і що поліція в курсі цієї інформації

12 лютого 2020, 11:40 comments4147
Поділіться публікацією:
Вбивство сина Соболєва: на депутата готується черговий замах

На депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва і його сім'ю готують новий замах,  і він просить аудієнції президента Володимира Зеленського. Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook.

"Два з половиною місяці тому, серед білого дня, в центрі Києва був убитий мій син Сашко. Снайпер, целившийся в мене, кулею 7.62 зніс пів голови трирічному хлопчику. З того моменту у мене одна мета- зробити все, щоб ті, на чиїх руках кров Саші, понесли заслужене покарання", — написав він.

Також він повідомив, що у нього є інформація про те, що готується новий замах, і що ця інформація є вже і в поліції.

“Незважаючи на те, що інформація про підготовку замаху є у поліції, главк Києва знімає охорону, незважаючи на те, що є доручення  головного слідчого управління України про забезпечення заходів безпеки. У мене питання — це випадковість чи якісь збіги?" – написав він і зазначив, що з моменту вбивства його сина слідство не просунулося ні на крок.

Соболєв звернувся до президента, з проханням допомогти йому.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 1 грудня скоєно замах на депутата Київської облради, бізнесмена В'ячеслава Соболєва. В результаті, загинув його 3-річний син.

За підозрою у вбивстві було затримано двоє молодих людей, які воювали в УДА. Один з них був заарештований за рішенням суду. МВС показало з якої зброї зробили смертельний постріл в трирічного Олександра Соболєва.

В'ячеслав Соболєв назвав людей, яких вважає замовниками замаху на себе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!