Головна Новини Політика внутрішня політика «Я запитаю у нього»: Єрмак прокоментував готовність Арахамії постачати воду до Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

«Я запитаю у нього»: Єрмак прокоментував готовність Арахамії постачати воду до Криму

Єрмак заявив, що питання постачання води до Криму в команді президента не обговорювалося

12 лютого 2020, 12:29 comments3255
Поділіться публікацією:
«Я запитаю у нього»: Єрмак прокоментував готовність Арахамії постачати воду до Криму

Заява голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії про готовність постачати воду до анексованого Криму є його особистою думкою, а не позицією держави. Про це заявив на брифінгу керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

"Щодо заяви Давида Арахамії... Сьогодні я сподіваюся, що побачу Давида і запитаю в нього, що він мав на увазі. Але я можу вам сказати, що вчора це була особиста думка Арахамії", — підкреслив Єрмак, зазначивши, що дізнався про пропозицію Арахамії з інтернету.

Глава Офісу президента також запевнив, що в оточенні глави держави ніколи не обговорювалося питання подачі води до Криму.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що підтримує ідею відновлення подачі води до анексованого Криму в обмін на поступки Росії по Донбасу.

"Якщо дати воду до Криму, але мати велику якусь перевагу в переговорах по Донбасу, моя особиста позиція, буду вважати достатнім компромісом. Я б на таке пішов, тому що в Криму, так чи інакше, водою будуть користуватися громадяни України", — сказав Арахамія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!