Головна Новини Політика внутрішня політика У Мінську погоджено нове розведення сил на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінську погоджено нове розведення сил на Донбасі

Україна в Мінську заявила, що бойовики «Л/ДНР» порушують режим припинення вогню

12 лютого 2020, 18:53 comments2196
Поділіться публікацією:
У Мінську погоджено нове розведення сил на Донбасі

Нова ділянка розведення сил і засобів від лінії розмежування на Донбасі практично погоджена на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську. Про це повідомила прес-секретар представника України в ТКГ Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"Практично погоджено одну з ділянок розведення в районі н.п. Гнутове, яку раніше було запропоновано українською стороною, триває робота над погодженням інших. Акцентовано увагу на необхідності забезпечення повного та всеосяжного режиму припинення вогню, який зараз порушується з боку НЗФ ОРДЛО", написала вона у своєму Facebook.

Крім того, представник ОБСЄ повідомив, що терористи 146 разів з початку 2020 року не допустили спостерігачів Спеціальної моніторингової місії на окуповану територію.

В рамках засідання гуманітарної підгрупи було розглянуто кілька питань.

и передали уточнений список людей, яких прагнемо звільнити. Сторони надали пропозиції щодо методики пошуку зниклих безвісти. До наступного засідання ТКГ в Мінську має бути розроблено проект дорожньої карти з відкриття КПВВ у Золотому та Щасті", — зазначила Оліфер.

За її словами, обговорювалися також питання водозабезпечення Донбасу, повернення української державної і приватної власності на території ОРДЛО. Зокрема, був переданий перелік підприємств, законні власники яких звернулися в прокуратуру щодо втрати майна.

Як повідомляв сайт "Коментарі", керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що Донбас заслуговує отримати друге життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!