Головна Новини Політика внутрішня політика Майже 800 тис. грн на житло: НАБУ завершило розслідування компенсації для екснардепа
commentss НОВИНИ Всі новини

Майже 800 тис. грн на житло: НАБУ завершило розслідування компенсації для екснардепа

НАБУ почало розслідування проти екснардепа Колєснікова після публікації у ЗМІ

12 лютого 2020, 19:37 comments1934
Поділіться публікацією:
Майже 800 тис. грн на житло: НАБУ завершило розслідування компенсації для екснардепа

У середу, 12 лютого, Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершили досудове розслідування у відношенні народного депутата VIII скликання, якого підозрюють в отриманні незаконної компенсації з державного бюджету на оплату житла. Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

За версією слідства, у 2014-2018 роках нардеп отримав компенсацію витрат на наймання номеру в готелі "Київ" в сумі 758,24 тис. грн. Політик не вказав, що у нього є житло у столиці. Однак під час розслідування було встановлено, що колишній нардеп має житлову нерухомість у Києві. Цей факт, як стверджують слідчі, він свідомо приховав з метою отримання компенсації.

Зазначається, що розслідування у цій справі розпочато в жовтні 2018 року після публікацій у пресі.

Колишньому нардепу було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (Зловживання владою або службовим становищем).

У НАБУ імені політика не вказують, але, за даними "РБК-Україна", розслідування проводилося стосовно колишнього депутата від "Опозиційного блоку" Дмитра Колєснікова.

Як повідомляв сайт "Коментарі", в грудні 2019 року НАБУ почало розслідування відносно народного депутата від "Слуги народу" Олександра Дубинського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!