Головна Новини Політика внутрішня політика Дубінський пояснив свої регулярні прогули засідань Верховної Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

Дубінський пояснив свої регулярні прогули засідань Верховної Ради

Народний депутат Олександр Дубінський не має наміру витрачати свій час на безглузді законопроекти, не несуть ніякої користі для українців

13 лютого 2020, 17:57 comments5475
Поділіться публікацією:
Дубінський пояснив свої регулярні прогули засідань Верховної Ради

Народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Дубінський заявив, що цінує свій час і не має наміру брати участі в голосуванні за закони, які не істотні для життя виборців. Про це вона розповіла в інтерв'ю на каналі "Ехо Києва".

Так, з 28 серпня за нардепом Дубінським зафіксовано 22 зареєстрованих 38 незареєстрованих електронних присутності в залі засідань парламенту, 93% голосувань пройшло без його участі, за час своєї каденції він жодного разу не робив депутатських запитів. При цьому він подав законопроектів, ряд з яких вже прийняті або перебувають на розгляді в парламенті.

"Я цю до цієї ситуації з голосуванням підходжу досить просто: якщо я розумію, що виконується програма президента і в моєму особистому розумінні робиться щось на користь виборців, то я голосую. Якщо ж висувається якась нісенітниця... я приходжу слухаю ось це все, відкриваю, читаю і думаю, коли, нарешті буде обговорюватись реальний закон, наприклад, коли вартість комунальних послуг буде прив'язана до внутрішньоукраїнських можливостей", — зазначив Дубінський.

Також він додав, що його відмова у голосуванні є своєрідною формою протесту щодо законопроектів, які лобіюються у Верховній Раді групами впливу.

Дубінський переконаний, що відповідальність і порядність народного депутата не залежить від постійного перебування в парламентському кріслі і регулярного "тикання" в зелену кнопку.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський поділився ключовими проблемами однопартійця, які впливають на законотворчий процес.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!