Головна Новини Політика внутрішня політика Третій шлях: «Слуги народу» визначилися з ідеологією
commentss НОВИНИ Всі новини

Третій шлях: «Слуги народу» визначилися з ідеологією

Партія «Слуга народу» на з'їзді внесла зміни до статуту і вирішила йти на вибори

15 лютого 2020, 16:13 comments2570
Поділіться публікацією:
Третій шлях: «Слуги народу» визначилися з ідеологією

Партія "Слуга народу" затвердила своєю ідеологією український центризм. Про це заявив на з'їзді в Києві голова партії, народний депутат Олександр Корнієнко.

"Це центризм, який заперечує політичні крайнощі та радикалізм. Але це креативний центризм, це український центризм. Ми пропонуємо, можливо, далі закріпити на рівні статуту. Зробити відповідні дії, щоб ввести цей термін у сучасний політологічний простір. Український центризм — ідеологія партії "Слуга народу", — заявив нардеп.

Він зазначив, що поки жодна ідеологія не принесла мир в Україну.

"Україну затягували в пастку різних ідеологій.. Жодна з них не спрацювала, не принесла добробуту та мир. Я пропоную спробувати позбавити себе від ідеологічних пут, піти третім шляхом….Ми можемо стати тієї партією, яка буде окремо від ідеологічних забобонів минулого", — підкреслив Корнієнко.

Також на з'їзді прийнято рішення про участь у майбутніх виборах в місцеві органи влади, які мають призначити на 25 жовтня.

Крім того, партія "Слуга народу" внесла зміни до статуту. Були доопрацьовані розділи про права та обов'язки партії, порядок вступу до лав політсили і внутрішня партійна структура.

А з'їзді були обрані новими членами Вищої ради партії народні депутати від "Слуги народу" Євгенія Кравчук, Артем Культенко, Олександр Качур, Вадим Галайчук, Анатолій Остапенко, Роман Грищук та Ольга Коваль, а також керівник регіональної роботи на виборах президента і Верховної Ради Сергій Кострийчук.


Як повідомляв сайт "Коментарі", експерти розповіли, які рішення можуть бути прийняті на з'їзді партії "Слуга народу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!