Головна Новини Політика внутрішня політика Разумкову не сподобалося, що нардепи їдять в сесійній залі і сидять в телефонах
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумкову не сподобалося, що нардепи їдять в сесійній залі і сидять в телефонах

Разумков відчитав нардепів за каву і телефони в робочий час

17 лютого 2020, 12:56 comments2193
Поділіться публікацією:
Разумкову не сподобалося, що нардепи їдять в сесійній залі і сидять в телефонах

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков закликав народних депутатів припинити відволікатися на робочому місці на власні справи, їжу і телефони, пише "Українська правда".

"У мене є можливість бути у відрядженнях в регіонах нашої держави. В основному позитивно оцінюють нашу роботу, то як ми працюємо, то що народні депутати ходять на роботу. Однак до мене, як до голови Верховної Ради, я думаю, що і ви про це теж чуєте, що людям іноді незрозуміла поведінка народних депутатів, яке вони спостерігають у сесійній залі. І щодо кави, і щодо їжі, і про те, що народні депутати досить часто займаються своїми власними справами, то в телефонах, то ще в чомусь", - сказав він.

Як повідомляло видання "Коментарі", президент Володимир Зеленський представив мобільний сервіс "Дія" в рамках реалізації програми "Держава в смартфоні".

За словами президента, на створення сервісу пішло півроку і додаток вже доступно в Apple Store і Google Play. Завдяки йому, зокрема українці можуть користуватися посвідченням водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу в своєму смартфоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!